kocaeli Şubesi

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARININ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE BİLGİSAYAR DAĞITILDI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ile İzmit İlçe Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar programına; İzmit İlçe Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat DOĞAN, Dernek Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet YILMAZ, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turan AKSOY, Hukuk İşleri Şube Müdürü Erhan SOYLU, Trafik Tescil Şube Müdürü Emniyet Amiri Âdem ALBAY, dernek üyelerimiz ile birlikte şehit, gazi ve polis ailelerinden oluşan 200 kişi katıldı.

İftar programında İzmit İlçesi Belediye Başkanı Sayın Nevzat Doğan ve Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendiler. İzmit İlçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın şehit ve gazilerin ünivesitede okuyan başarılı öğrencilere 25 dizüstü bilgisayar hediye ettiği gecede, okul çağında olmayan 60’a yakın çocuğa da mp3 player, oyuncak ve çeşitli hediyeler verildi.

Konuşmaların ardından gecede Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a bir teşekkür plaketi sundu.