15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri IŞIK, Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim KARAOSMANOĞLU, Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ ve dernek başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi ile birlikte diğer protokolünde katılımıyla Bağçeşme şehitliği ziyaret edilmiş dualar okunmuştur.

Şehitlerimiz Ahmet CAN ve Serdar GÖKBAYRAK’ ın sene-i devriyesi münasebetiyle Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Sayın Aliye DENİZCİ, dernek üyelerimiz, şehit ailelerimiz, teşkilat mensuplarımız, aile yakınlarınında katılımıyla Mevlid-i Şerif okunmuştur.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programına dernek üyelerimiz ile katılan Sayın Aliye DENİZCİ kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar dilemiş, Gazilerimize minnettarız demiştir.