ŞEHİDİMİZ POLİS MEMURU AHMET CAN'IN ŞEHADETİNİN 1. YILDÖNÜMÜNDE MEVLİDİ ŞERİF OKUTULARAK DUALAR EDİLDİ

22.07.2016 tarihinde Diyarbakır ili Ergani ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Polis Memuru Ahmet CAN’ ın şehadet mertebesine erişmesinin 1. yıldönümünde düzenlenen mevlidi şerif etkinliğine; Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak Dernek Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, dernek üyelerimizden Rabia GİDER, Nevin YILMAZ, Özlem DÖLCÜ  ve Hatice KODAL ile birlikte katılarak şehidimizin kederli ailesine manevi anlamda destek olarak dualar okunmuştur.

Ziyaret sırasında Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ tarafından Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş olan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerimizin bizlerin baş tacı olduğunu, evlatlarının ise kendi evlatları olduğunu belirtti. Her zaman nerede olurlarsa olsunlar şehidimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını, onların dertlerine derman olmaya çalışacaklarınıda sözlerine ekleyen Sayın Hanımefendi, bu vatanın şehitlerimize minnettar olduğunuda ifade etti.