8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZ AĞIRLANDI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı organizesinde 10 Mart 2018 Cumartesi günü İzmit Polis evi Lokalinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle şehitlerimizin emanetleri ve gazi ailelerimize kahvaltı programı ve düzenlendi. Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, programa katılan Kocaeli Valimizin eşi Sayın Hülya AKSOY Hanımefendiye, çok kıymetli şehit ve gazi ailelerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan polis ve asker şehitlerimize, yine ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve menfaatlerini korumak uğruna Afrin’ de görev yaparken şehit olan Mehmetçiklerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip Kuranı kerim tilaveti okunarak dualar edilmiştir.