POLİS HAFTASINDA ŞEHİT AİLELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl dönümünde, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi tarafından 1998 yılında Tunceli ilinde devriye görevini ifa ederken ekip arabasının mayına çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Mustafa SEMERCİ, 2012 yılında trafik kazasına müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Ali ALEMDAR’ ın kederli ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve manevi anlamda destek olmak amacıyla 02.04.2018 Pazartesi günü Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, dernek başkan yardımcılarımızdan Yasemin AKSAKAL ve Esma YILDIRIM, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları ile birlikte şehitlerimizin aileleri ziyaret edilmiştir. Ziyaret sırasında Dernek başkanımız Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ tarafından Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş olan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerimizin bizlerin baş tacı olduğunu, evlatlarının ise kendi evlatları olduğunu belirtti. Her zaman nerede olurlarsa olsunlar şehidimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını, onların dertlerine derman olmaya çalışacaklarınıda sözlerine ekleyen Sayın Hanımefendi, bu vatanın şehitlerimize minnettar olduğunuda ifade etti.