TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİT AİLELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında; Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubemiz tarafından; 1982 yılında Tekirdağ ilinde geçirmiş olduğu trafik kazasında Şehit olan Polis memuru Ahmet SOYLU’ nun eşi Zeycan SOYLU teyzemize İzmit Emek Dayanışması İlköğretim Okulunda okuma yazma kursunda eğitim gördüğü sırada sürpriz yapılarak ziyaret edildi. Şube başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü kadromuzda görev yapan şehidimizin oğlu 4. Sınıf Emniyet Müdürü Erhan SOYLU ve eşi Zümrüt SOYLU, Deniz Liman Şube Müdürümüz Fuat KUBİLAY, Dernek Başkan yardımcılarımızdan Yasemin AKSAKAL ve Esma YILDIRIM, Emniyet Müdürlüğümüzde görevli polis memurları ile birlikte derse katılarak kendisine destek olunmuştur. 2000 yılında ilimizde görev yaparken trafik kontrolü yaptığı sırada araç çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Hüseyin ÖLÇÜ’ nün eşi Necla ÖLÇÜ ve Emniyet Müdürlüğümüz Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Melike ÖLÇÜ, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye DENİZCİ Hanımefendi, Dernek üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte ziyaret edilmiştir. Ziyaret sırasında Dernek başkanımız Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ tarafından Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş olan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerimizin bizlerin baş tacı olduğunu, evlatlarının ise kendi evlatları olduğunu belirtti. Her zaman nerede olurlarsa olsunlar şehidimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını, onların dertlerine derman olmaya çalışacaklarınıda sözlerine ekleyen Sayın Hanımefendi, bu vatanın şehitlerimize minnettar olduğunuda ifade etti.