TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl dönümü nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilimiz İzmit ilçesinde Atatürk anıtının önüne çelenk bırakılarak Bağçeşme Şehitliğinde şehitlik ziyareti düzenlenmiştir. Şehitlik ziyaretine Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ, Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ, Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan YIKILMAZ, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube üyelerimiz, şehitlerimizin emanetleri olan ailelerimiz, Kocaeli Emniyet Teşkilatı personelleri, gazilerimiz ve davetlilerin katımıyla gerçekleşmiştir. Ziyaret sırasında şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasına müteakip naaşları başında Kuranı Kerim okunarak çiçek bırakılmıştır. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü personellerini makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi Aliye DENİZCİ hanımefendi kutlamaları kabul etmiştir.