POLİS EŞLERİ DERNEĞİ KERMES ETKİNLİĞİMİZ ANKARA İLİNDE YAPILDI

Polis Eşleri Derneği Genel Merkezi tarafından teşkilat mensuplarımızın üniversitede okuyan çocuklarına burs ve eğitim yardımı sağlayabilmek maksadıyla 17-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara Altındağ ilçesi Altınpark Fuar merkezinde 81 ilin katılımı ile düzenlenen kermesin açılışı Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi tarafından yapıldı. İl Emniyet Müdürümüzün eşi Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye Denizci tarafından Kocaeli standımızda karşılanan Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendi Kocaeli standımızı ziyaret ederek memnuniyetlerini aktardı. İçişleri bakanımızın eşi Sayın Hamdiye Soylu, Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’ ın eşi Sayın Nigar Işık, Özel Harekat Dairesi Başkanımızın eşi Döndü Türker, Genel Kurmay Başkanımızın eşi Şule Akar Kocaeli standımızdan alışveriş yaparak destekte bulundular.