ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZ İLE İFTAR PROGRAMI

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan 2018 “Gözün Arkada Kalmasın” (ÇOGEP) projesi ile 07-24 yaş aralığındaki ilk, orta, lise, ve üniversite eğitimi gören şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarına, yoksul, engelli, suç mağduru olma riski yüksek olan çocuklar, aile içi şiddet mağduru evi parçalanmış ailelerin çocukları ve devlet koruması altında bulunan çocuklarda milli bilincin oluşturulması ve geliştirilmesi, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerinin artırılması suç ve suçluların farkında olarak suçlardan uzak kalmayı öğrenebilmesi, ruhsal ve kültürel gelişimleri ile birlikte toplumda kendine güvenin artırması ve güvenlik birimleri ile yakın ilişki kurabilmesi, ayrıca devletin tüm kurumlarıyla her zaman devletin yanlarında olduğunu hissettirmek amaçlanarak faaliyete konulan proje kapsamında; 08.06.2018 Cuma günü Kocaeli Polis Evi Sosyal Tesislerinde proje tanıtım ve iftar programı düzenlenmiştir. Toplum Destekli Polislik Şube Müdür vekili Abdullah TIRPAN tarafından proje tanıtım sunumu yapılmıştır. Yapılan programa Vali Yardımcısı Sayın Dursun BALABAN ve eşi, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Sayın Aliye DENİZCİ ve dernek üyeleri, proje ortakları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit İlçe Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültün ve Turizm İl Müdürlüğü, Kocaeli AFAD Başkanlığından kurum temsilcileri, 55 şehit ve gazi yakını, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri ve Hyundai CEO’su Mong Hyun Yoon katılmıştır. Hyundai CEO’su Mong Hyun Yoon’a İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ tarafından şehit ve gazi ailelerimize yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Plaket verilerek program sona ermiştir.