KOCAELİDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

15.Temmuz hain darbe girişiminin 2. Seneyi devriyesinde demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında; Eski Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri IŞIK, Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim KARAOSMANOĞLU, Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ Dernek başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ ve diğer protokolün katılımıyla Bağçeşme şehitliği ziyaret edilmiştir. Şehit Serdar GÖKBAYRAK’ ın sene-i devriyesi münasebetiyle Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Sayın Aliye DENİZCİ, Polis Eşleri Derneği üyelerimiz, Şehit Ailelerimiz, Teşkilat mensuplarımız, aile yakınlarının katılımıyla Mevlid-i Şerif okunmuştur. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programına dernek üyelerimiz ile katılan Sayın Aliye DENİZCİ kahraman Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilemiş, Gazilerimize minnettarız demiştir.