GAZİMİZ İSMAİL BAŞER VE AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

1993 yılında Tunceli ilinde bölücü terör örgütüne karşı verilen mücadele esnasında yaralanarak gazi olan Polis Memuru İsmail BAŞER ve ailesi Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Sayın Aliye Denizci Hanımefendi, Dernek Başkan yardımcımız Esma Yıldırım, Dernek üyelerimizden Sevgi Aksoy, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları ile ziyaret edilerek yaklaşan Kurban Bayramları kutlanmıştır. Kurban Bayramı öncesinde yapılan ziyaret sırasında Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi gazi ailemiz ile yakından ilgilenerek Güzel vatanımıza el uzatan hainlere karşı cennet vatanımızı savunmada canı pahasına bedel ödeyen tüm şehit ve gazilerimize sonsuz minnettarız. Şehitlerimizi ve gazilerimizi hiç bir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Emanetlerine sahip çıkarak her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.