BİRLİK BERABERLİK VE TANIŞMA TOPLANTISI

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Avukat Emine Zeybek Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubemizi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Sosyal tesislerinde ziyaret ettiler. Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Aliye Denizci Hanımefendi, Dernek Başkan Yardımcımız Esma Yıldırım, dernek üyelerimizden Hatice Kodal, Rabia Gider, Sevgi Aksoy, Funda Tarran, Çiğdem Öktem ve Emniyet Müdürlüğü bayan personelleri tarafından karşılanan Emine Zeybek hanımefendi; Ortak paydamız kadın diyerek şehrin polisiyle, siyasetçisi ile STK’ ları ile bir bütün olduğunu kadınlarımız için ortak proje yapacağını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten Aliye Denizci şubemizin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.