ŞEHİT, GAZİ AİLELERİMİZ VE ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA ÖZEL BİR GÜN

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü organizesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kuştepe Mesire alanında Şehit, gazi, özel çocuklarımız, teşkilatımızın personelleri ve aileleriyle güzel bir gün geçirmek, motivasyonlarını yükseltmek, birlik beraberliğimizi pekiştirmek maksadıyla piknik etkinliği düzenlendi. Polis Eşleri Derneği Kocaeli şubesi olarak başkanımız Sayın Aliye Denizci hanımefendi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Emniyet Müdür Yardımcıları Tayfun Algül, Adnan Aksakal, Nihat Uzun ve eşleri, İlçe Emniyet Müdürlerimiz ve eşleri, dernek başkan yardımcılarımız Yasemin Aksakal ve Esma Yıldırım, üyelerimiz Sevgi Aksoy, Hatice Kodal, Efser Aydın ve teşkilat mensuplarımızın ailelerinin katıldığı piknik etkinliğinde; Şube başkanımız Aliye Denizci şehit, gazi ve özel çocuklarımız ile yakından ilgilenip hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu. Organizasyona ev sahipliği yapan Çayırova İlçe Emniyet Müdürümüz Erkan Gürbüz’e teşekkür eder. Şehit, gazi, özel çocuklarımız ve ailelerine esenlikler dileriz.