BİRLİK BERABERLİK VE KAYNAŞMA TOPLANTISI

03.10.2018 günü Polis Eşleri Derneği Kocaeli şubesi olarak şube başkanımız Sayın Aliye Denizci hanımefendi öncülüğünde, Dernek üyelerimiz ve meslektaşlarımızın katılımı ile Polis evi sosyal tesislerinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve ilimiz yeni atanan arkadaşlarımıza derneğimizin faaliyetleri, 2018-2019 Eğitim öğretim döneminde öğrencilerimize burs ve eğitim yardımında bulunmak maksadıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verilerek istişare yapıldı. Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlandığı bir günde şube başkanımız Sayın Aliye Denizci toplantıya katılan üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederek 2018-2019 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diledi.