ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Emanetin Bizimle” projesi kapsamında şehitlerimizin emanetleri çocuklarımız, gazilerimiz ve ailelerimiz ile birlikte Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube üyelerimizin katılımıyla Çanakkale geçilmez ruhunu tarihimize altın harflerle yazdıran şehitler diyarı Çanakkale ilimize gezi programı düzenlendi. Şube başkanımız Sayın Aliye Denizci hanımefendinin babası Kahriman Kayalar’ ın vefatından dolayı katılamadığı programda; 18 Mart 1918 Çanakkale zaferinde, Seddülbahirde, Gelibolu yarım adasında, Arı burnunda, Conk Bayırında ve Çanakkale Boğazında yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı Çanakkale Destanı tanıtım merkezinde sinevizyon gösteriminin şehit ve gazi ailelerimize, dernek üyelerimize izletilmesi sonrasında destanımızın yazıldığı yerler tek tek ziyaret edilmiştir. Çanakkale şehitlerimiz anısına yapılan abide ziyaretinden sonra toplu olarak hatıra fotoğrafları çekilerek gezimiz sona ermiştir. Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak Çanakkale Destanını yaşatan şehitlerimizi minnetle anıyoruz.