MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZLE TİYATRODA BİRARAYA GELİNDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerince belirlenen, ilimiz İzmit ilçesinde öğrenim görmekte olan minik öğrencilerimize İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personelce “Farkındayım Aldanmam” tiyatro gösterisi sahnelenmiştir. Şehit ve Gazi ailelerimiz ile birlikte, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye Denizci Hanımefendi, başkan yardımcılarımız Yasemin Aksakal ve Esma Yıldırım, Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Ömer Kodal, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünden Hatice Aslanol ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı Tiyatro gösterimine Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve velilerle birlikte 600 kişi katılmıştır. Tiyatro gösterimi sonunda Şube Başkanımız Aliye Denizci Hanımefendi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan ŞAHAN’ a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etmiştir.