MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ BUZ İLE TANIŞTI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında, çocuk ve gençlerin bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerinin sağlanması, birlik ve kardeşlik duygusunun geliştirilmesi amaçlanmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen Derince Abidin Pak ve İzmit 7. Boru İlköğretim okullarında 4. Sınıfta öğrenim gören 30 öğrencimize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde görevli uzman eğitimciler eşliğinde, Derince Olimpik Buz Sporları Salonunda Buz Pateni etkinliği düzenlenmiştir. Polis Eşleri Derneği Şube başkanımız Sayın Aliye Denizci, başkan yardımcımız Esma Yıldırım, dernek üyemiz Hatice Kodal, Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Ömer Kodal ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı buz pateni etkinliğinde güzel bir gün geçirilmiştir.