ESKİŞEHİR İLİMİZE KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLENDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında, Eskişehir ilimize kültür gezisi düzenlenmiştir. Rehber eşliğinde Sazova Parkı, Balmumu Heykeller Müzesi, Tarihi Odun Pazarı Evleri, Porsuk Çayı ve Şelale Park ziyaret edilerek, çocuk ve gençlerimizle güzel bir gün geçirmesi sağlanmıştır. Polis Eşleri Derneği Şube başkanımız Aliye Denizci tarafından, Eskişehir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne, gezimize katkılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim ederek teşekkür etmişlerdir.