ULU ÖNDERİMİZ 10 KASIMDA ANITKABİRDE ZİYARET EDİLDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ortak yürütülen “Gözün Arkada Kalmasın” Projesi kapsamında; Polis Eşleri Derneği şube başkanımız Sayın Aliye Denizci Hanımefendi, İl Emniyet Müdür Yardımcımız Turhan Aksoy, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömer Kodal, Personel Şube Müdürü Tuncer Yıldırım, dernek başkan yardımcılarımız Yasemin Aksakal ve Esma Yıldırım, dernek üyelerimiz Sevgi Aksoy, Hatice Kodal, Şehit ve gazi ailelerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Ankara iline kültür gezisi düzenlenmiştir.

Düzenlenen gezide; 1. TBMM (Kurtuluş Savaşı Müzesi), 2. Meclis Binası (Cumhuriyet Müzesi), Anıtkabir, Hacı Bayram Camii, Cumhurbaşkanı Külliyesi, Beştepe Millet Camii ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyaret edilmiştir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak bizlere emanet olan Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz.