ÖĞRENCİLERİMİZLE DOĞAL YAŞAM PARKINDA

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ortak yürütülen “Gözün Arkada Kalmasın” Projesi kapsamında; Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 65 öğrencimize ve şehitlerimizin emanetleri çocuklarımıza İlimiz Kartepe ilçesi Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ ya gezi programı düzenlenmiştir.

Düzenlenen gezi programına Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Aliye Denizci Hanımefendi, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömer Kodal, dernek başkan yardımcılarımız Yasemin Aksakal ve Esma Yıldırım, dernek üyemiz Hatice Kodal, Şehit ve gazi ailelerimiz katılmıştır.

Gezi sırasında Şube Başkanımız Sayın Aliye Denizci minik öğrencilerimizle yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirmiştir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak derneğimize ve şehitlerimizin emanetleri öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz.