kocaeli Şubesi

ANTİKKAPIDA ÖĞRENCİLERİMİZ YARARINA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi şube başkanımız Aliye Denizci’ nin öncülüğünde      2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde, gazilerimizin çocuklarına, vefat eden teşkilat mensuplarımızın çocuklarına ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde çalışan teşkilat mensuplarımızın üniversitede okuyan çocuklarına, Burs desteği sağlayabilmek maksadıyla 29.11.2018 Perşembe günü, İzmit ilçesi Antikkapı Restaurantta etkinlik düzenlenmiştir.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati Denizci ve şube başkanımız Aliye Denizci tarafından karşılanan Polis Eşleri Derneği Genel başkanımız sayın Arzu Gülveren ve beraberindeki heyet ile birlikte, Kocaeli Valimizin eşi sayın Hülya Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi sayın Behiye Karaosmanoğlu,  Kocaeli Üniversitesi rektörümüzün eşi sayın Ümmühan Hülagü, Cumhuriyet başsavcımızın eşi sayın Durdane Korkmaz,  Deniz Eğitim Öğretim Komutanızın eşi sayın Nurhan Yıldız, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire başkanlarımızın eşleri hanımefendiler, dernek üyelerimiz, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürleri ve teşkilat mensubu ile eşlerinin yoğun ilgisiyle başlayan programımızda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip Dernek Başkanımız Aliye Denizci’ nin açılış konuşması ve Genel başkanımız Sayın Arzu Gülveren Hanımefendi’ nin konuşmalarının ardından derneğimizin 2018 yılında yapmış olduğu faaliyetlerin sinevizyon gösterimi ile birlikte Kocaeli Üniversitesi hocalarımız tarafından ey ve kabak kemani dinletisi sunulmuştur.

Kocaeli Valimizin eşi Sayın Hülya Aksoy hanımefendinin koordinesinde devam eden “Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” ile ilgili stant kurularak bilgilerin verildiği programda şehidimiz Özel Harekat Polis Memuru Ahmet Can’ ın emaneti küçük oğlumuza 7. Yaş günü münasebetiyle sürpriz doğum günü kutlaması yapılmıştır. Üniversitede okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak isteyen misafirlerimiz tarafından polis eşlerimizce hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerimizden alarak bağış yapmışlardır.

Genel başkanımız sayın Arzu Gülveren, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan TEM Daire başkanımızın eşi Nadire Arslan ve şube başkanımız Aliye Denizci tarafından  şehitlik mertebesine ulaşan polis memuru Ali Alemdar ve Muhammet Bozoğlu’ nun aileleri ziyaret edilmiştir.

Genel başkanımız Arzu Gülveren ve şube başkanımız Aliye Denizci öncülüğünde birlik ve beraberliğimizi ön plana çıkaran program sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşmiştir.