BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ortak yürütülen “Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında Vatan sevgisi konulu şiir, resim ve kompozisyon dallarında İl Milli  Eğitim Müdürlüğünce değerlendirilen ve dereceye giren öğrencilere hediyelerini vermek üzere Polisevi Sosyal Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi. Resim şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ ve Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ tarafından hediyeler takdim edilmiştir.

Programımıza   Emniyet Müdür Yardımcıları Kaan Yıkılmaz, Ercan Tarran ve Tayfun Algül, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömer Kodal, Polis Eşleri Derneği üyelerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve ailelerimiz ile birlikte basın mensupları katılarak bizleri mutlu etmişlerdir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza başarılar diliyoruz.