BUZ PATENİ ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında, çocuk ve gençlerin bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerinin sağlanması, birlik ve kardeşlik duygusunun geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu amaçla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen Derince Abidin Pak İlköğretim Okulu ve İzmit 7. Boru İlköğretim okullarında 4. Sınıfta öğrenim gören 30 öğrencimize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde görevli uzman eğitimciler eşliğinde buz pateni eğitimi verildi.

Eğitimin son gününde düzenlenen törene Şube başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi, başkan yardımcılarımız Yasemin AKSAKAL ve Esma YILDIRIM, dernek sekreterimiz Hatice KODAL, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları ile birlikte öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı programda şube başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi tarafından minik öğrencilerimize sertifikaları verilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.