HAYME ANA ANAOKULUNDA MİNİK YÜREKLER GÜVENDE

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak şube başkanımız Aliye DENİZCİ, Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan YIKILMAZ, toplum Destekli Polislik Şube müdürü Ömer KODAL, dernek başkan yardımcılarımız ve dernek üyelerimiz ile birlikte Toplum Destekli Polislik Şube müdürlüğü organizesinde; “Minik Yürekler Güvende” projesi kapsamında ilimiz Derince ilçesinde bulunan Hayme Ana Anakolunda öğrenim gören öğrencilerimize, İyi ve kitü dokunuşlar le genel güvenlik kuralları konulu eğitimde bir araya gelindi. TRT Haber kanalına canlı olarak yayınlanan programda, Okul Müdürü Zeynep ÇAĞLAYAN MERT, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle güzel bir gün geçirmiş olmanın mutluluğu ile Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak sağlıklı, huzurlu sevgi ve güven dolu yaşam dileyerek okulumuzdan ayrıldık.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.