2019 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubemizin her yıl Şubat ayında yapılması planlanan Genel Kurul Toplantısı Polisevi  Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurul toplantısında şube başkanımız Aliye DENİZCİ hanımefendi tarafından derneğimizin 2018 yılında yapmış olduğu etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi verildi. Üyelerimizin oy birliğiyle Yönetim Kurul Başkanlığına tekrar seçilen İl Emniyet Müdürümüzün eşi Aliye DENİZCİ, yeni yönetim ve denetim kurulunu tebrik ederek Emniyet Müdürlüğümüzde çalışan polis eşleri arasında birlik beraberliğin sağlanması, öğrenim gören çocuklarımıza verilen bursların devam etmesi ve burs sağlamak için etkinliklerin yapılması, dernek faaliyetlerimizin artırılarak çeşitli etkinlikler üretilmesi, üyelerimizin kaynaşması, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi, 2019 yılında da yönetime seçilen arkadaşlarla birlikte aynı özveri ile çalışmaları gerektiğini, Şehit ve Gazi ailelerimizin yanlarında olacaklarını asla yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler. Yeni Yönetime başarı dileyerek hayırlı uğurlu olması dileklerini sundular.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak yeni yönetime başarılar diliyoruz.

BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ