TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜNDE KAHVALTI PROGRAMI

Kocaeli Polis Eşleri Derneği olarak Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Türkiye Jokey Kulübü tarafından Kartepe Hipodrom Müdürlüğü organizesinde kahvaltı ve ağaç dikimi programı düzenlendi.

Kocaeli Valimizin eşi Sayın Hülya AKSOY hanımefendi, şube başkanımız Aliye DENİZCİ, dernek üyelerimiz, şehit ve gazilerimizin emanetleri ailelerimizle birlikte katıldığımız programda; Kartepe Hipodromda kahvaltı yapıldıktan sonra Sayın Hülya AKSOY, Şube başkanımız Aliye DENİZCİ ve diğer katılımcılar ile birlikte “Daha yeşil bir gelecek için bir fidanda sen dik” kampanyası kapsamında meyve fidanları dikildi. Akabinde Kocaeli Büyükşehir belediyesi organizesinde Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşen Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı açılış törenine katılan Sayın Hülya AKSOY ve Aliye DENİZCİ, fuar alanında kurulan stantları gezerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK’ ın İzmit ilçesi Antikkapı Restaurantta “Kadınlar Buluşuyor Ekonomiye Konuşuyor” programına katılan kafilemiz bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK ile öz çekim yaparak günü tamamladı.