EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN NECATİ DENİZCİNİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Kocaeli Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ ve eşi şube başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde çalışan tüm kadın polislerimiz, personel ve dernek üyelerimizle birlikte bir araya gelerek kadınlar günü kutlandı.

Şube başkanımız sayın Aliye DENİZCİ dernek üyelerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz ile birlikte Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen etkinliklere katılarak emeği geçenlere teşekkürlerini iletmiştir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak başta şehit ve gazilerimizin emanetleri olan kadınlarımız ve insanlık tarihi boyunca şefkatin, fedakarlığın ve sabrın timsali olan tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz.