ŞEHİT AİLELERİMİZ ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE AĞIRLANDI

Kocaeli Polis Eşleri Derneği olarak şube başkanımız Aliye DENİZCİ öncülüğünde, yönetim kurulumuz, dernek üyelerimiz ve çok kıymetli şehit ailelerimizle her ay geleneksel haline getirdiğimiz birlik beraberlik ve dayanışma günümüzde, Özel Hareket Şube Müdürlüğü Sosyal tesislerinde kahvaltı programı düzenlendi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Emine ZEYBEK hanımefendinin de katıldığı kahvaltı programında Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi aynı zamanda şube başkanımız Aliye DENİZCİ şehit ailelerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı milletvekilimize teşekkür ettiler.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen programımız milletvekilimiz Emine ZEYBEK ve Şube başkanımız Aliye DENİZCİ tarafından şehit ailelerimize hediyeler verilmesine müteakip sona ermiştir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi, kıymetli şehitlerimizin emanetleri evlatlarımız, polis eşlerimiz ile birlikte BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ.