POLİS HAFTASINDA ŞEHİT AİLEMİZ ZİYARET EDİLDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak şube başkanımız Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ öncülüğünde, başkan yardımcılarımız Yasemin AKSAKAL  ve Esma YILDIRIM, dernek üyelerimiz ve meslektaşlarımızla birlikte, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde; 22.07.2016 tarihinde Diyarbakır Ergani ilçesinde terör örgütü mensuplarına düzenlenen operasyonda şehit olan Polis Memuru Ahmet CAN’ ın kederli ailesine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve manevi anlamda destek vermek amacıyla ikametinde ziyaret edilmiştir.

Ziyaret sırasında Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ tarafından Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş olan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerimizin bizlerin baş tacı olduğunu, evlatlarının ise kendi evlatları olduğunu belirtti. Her zaman nerede olurlarsa olsunlar şehidimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını, onların dertlerine derman olmaya çalışacaklarınıda sözlerine ekleyen Sayın Hanımefendi, bu vatanın şehitlerimize minnettar olduğunuda ifade etti.