KADIN SAĞLIĞI VE KANSER HAFTASI SEMİNERİ

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında; Sayın Valimiz Hüseyin AKSOY’un eşi Sayın Hülya AKSOY hanımefendinin koordinatörlüğünde İl Sağlık Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi ile ilgili Emniyet Müdürlüğümüzde çalışan tüm bayan memurlara hitaben konferans salonumuzda “Kadın Sağlığı Eğitim” semineri verilmiştir.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü ve Kanser Haftası olması münasebetiyle verilen seminere hanımefendi Sayın Hülya AKSOY, Şube başkanımız Aliye DENİZCİ, Doktor İnci SOBİ, dernek üyelerimiz ve bayan meslektaşlarımız katılmıştır.