POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİNDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD PROGRAMI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilimiz İzmit ilçesi Fevziye Camiinde vatan millet ve mukaddes değerler uğruna, canlarını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız mensuplarımız için Mevlüd Programı düzenlenerek dualar edilmiştir.

Vatan millet ve mukaddes değerler uğruna, canlarını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız mensuplarımızın ruhlarına okunan Mevlidi Şerif programına; İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi aynı zamanda Polis Eşleri Derneği Şube başkanımız Aliye DENİZCİ, Emniyet Müdürlüğü birim amirleri, dernek başkan yardımcılarımız Esma YILDIRIM ve Yasemin AKSAKAL, dernek üyelerimiz, şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve aileleri, teşkilat mensuplarımız katılmışlardır.