POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİNDE ŞEHİT AİLELERİMİZLE YEMEK PROGRAMI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilimiz Polisevi Sosyal Tesislerinde vatan millet ve mukaddes değerler uğruna, canlarını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız mensuplarımız yakınları için Yemek Programı düzenlendi.

Düzenlenen yemek programına Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY ve eşi hanımefendi Hülya AKSOY,  İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi aynı zamanda Polis Eşleri Derneği Şube başkanımız Aliyi DENİZCİ, İlimizin protokolü, Askeri Erkan, dernek üyelerimiz, şehitlerimizin emanetleri kıymetli ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri ile birlikte teşkilat mensuplarımız katılmışlardır.