23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ, dernek üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla 23 Nisan “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında teşkilat mensuplarımızın ortaöğretim ve anaokulunda okuyan çocuklarına bisiklet dağıtımı yapılarak çeşitli hediyeler verildi. İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ imzasını taşıyan mektuplar polis memurları tarafından polislerin ikametlerine dağıtılarak hediyeler gönderildi. Aynı zamanda başta şehitlerimizin emanetleri evlatlarımız olmak üzere, dezavantajlı çocuklarımız, gazilerimizin çocuklarınında unutulmadığı programlarda tüm çocuklarımıza hediyeler verildi.

Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin AKSOY, eşi hanımefendi Hülya AKSOY, il protokolümüz ile birlikte, İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ, yönetim kurulumuz ve dernek üyelerimizle birlikte coşkuyla kutlandı.