DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI TEVCİH TÖRENİNDE ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye DENİZCİ, Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen; Şehit alilerimiz, gazilerimiz ve ailelerinin katıldığı, Devlet Övünç Madalyası  ve Beratı Tevcih Töreni ile iftar programına katılarak şehit alilerimizle biraraya geldiler.

Programda, Vali Vekili Sayın Dursun BALABAN ve eşi Gülcan BALABAN, Kocaeli Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Kocaeli şube başkanımız Aliye DENİZCİ ile ilimizin protokolü, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Kocaeli Vali vekili Sayın Dursun BALABAN şehitlerimizin yakınlarına Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarını takdim etti. Başiskele Cami İmam Hatibi tarafından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okumasının ardından iftar yemeğine geçildi.