TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün organizesinde 4-10 Mayıs tarihleri arasında Karayolu Trafik Haftası olması münasebetiyle,  “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla “Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği” teması kapsamında İzmit Yürüyüş Yolu ve Gebze Center’de Trafik Haftası etkinliği düzenlenmiştir.

Kocaeli Vali Vekilimiz Dursun BALABAN’ ın yanı sıra Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ, İl Jandarma Komutanı Osman ARSLAN, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ, Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet GÖLÜKCÜ, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katılım sağlamıştır.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi, İlçe Emniyet Müdürü Murat ŞEKER, dernek üyelerimiz, trafik polisleri ve vatandaşlarla birlikte Trafik Haftasında Gebze CENTER’de düzenlenen etkinliklere katılarak öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya gelmiştir.