ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZLE İFTAR PROGRAMI

Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye DENİZCİ hanımefendi kıymetli şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların anne baba eş ve çocukları ile iftar programı düzenlendi.

Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube müdürlerimiz, Şehit ailelerimiz gazilerimiz ve ailelerinin katıldığı iftar programında; Şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilaveti ve dualar okunmasına müteakip İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ, 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu güzel günde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, yaşadığımız toprakları vatan yapmak üzere canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu güzel topraklara sahip çıkmak, bağımsızlığımızın ve kurtuluşumuzun 100. yılında 19 Mayıs 2019 günü Gençlik ve Spor bayramında bu güzel iftar programında tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dilediğini ifade etti.