Polis Eşleri Derneği Genel Merkezimizin 33. Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube başkanımız Aliye DENİZCİ ve diğer şube başkanları, il temsilcileri ve genel merkez üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Olağan Genel Kurul Toplantısında başkan adayımız Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Sayın Fatma UZUNKAYA hanımefendi üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak başkanlığa seçildi. Genel Kurul Toplantısı sonrasında semazen gösterileri eşliğinde iftar programı düzenlenerek gün tamamlandı.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak Genel Başkanımız Sayın Fatma UZUNKAYA hanımefendiye ve yeni yönetim kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.