SIFIR ATIK PROJESİ SERTİFİKA TÖRENİ

Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine ERDOĞAN hanımefendinin öncülüğünde devam eden “Sıfır Atık Projesi” TEMA Vakfı Kocaeli temsilciliğinin ilimizde gerçekleştirilen “Evlat Aşkına Sıfır Atık” projesinin sertifika töreni Kocaeli Gençlik Merkezinde yapıldı.

Sertifika törenine Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ, Vali Yardımcımız Dursun BALABAN, il protokolü, sivil toplum kuruluşları katılmışlardır. TEMA Vakfı tarafından Sıfır Atık Projesine yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ’ ye sertifika takdim edilmiştir.

TEMA Vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin TOL aracılığı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminde kıymetli şehitlerimizin emanetleri iki öğrencimizin eğitim giderlerinin karşılanması için destek olunacağını ifade ederek ayrıca çocuklar için hediye çeki takdim etmiştir.