ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde ilimiz İzmit ilçesi Fevziye Camiinde vatan millet ve mukaddes değerler uğruna, canlarını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız mensuplarımız için Mevlit Programı düzenlenerek dualar okunmuştur.

Vatan millet ve mukaddes değerler uğruna, canlarını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız mensuplarımızın ruhlarına okunan Mevlidi Şerif programına; Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ, başkan yardımcımız Esma YILDIRIM, dernek üyelerimiz, şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve aileleri ile birlikte teşkilat mensuplarımız katılmışlardır.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi Derneği olarak tüm şehitlerimize rahmet dileriz.

Biz Kocaman Aileyiz…