GAZİMİZ VE AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

Kurban Bayramı öncesinde; Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ hanımefendi, şube başkan yardımcımız Esma YILDIRIM, dernek üyemiz Hatice KODAL ve Sosyal Hizmetler Şube müdürlüğümüzden Hatice ASLANOL ile birlikte gazimiz ve ailesi ziyaret edilmiştir.

Gazimiz ve ailesi yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek mutlu olduklarını ifade ettiler. Ziyaret sırasında Hanımefendi Sayın Aliye DENİZCİ tarafından Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş olan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, gazilerimiz ve şehit ailelerimizin bizlerin baş tacı olduğunu, evlatlarının ise kendi evlatları olduğunu belirtti. Her zaman nerede olurlarsa olsunlar gazilerimiz ve aileleri ile birlikte, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını, onların dertlerine derman olmaya çalışacaklarını da sözlerine ekleyen hanımefendi, bu vatanın gazilerimiz ve şehitlerimize minnettar olduğunu ifade etti.