OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubemiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Polis evi  Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında üyelerimizin oy birliğiyle Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İl Emniyet Müdürümüz Veysal TİPİOĞLU’ nun eşi Asuman TİPİOĞLU hanımefendi yeni yönetim ve denetim kurulunu tebrik ederek Emniyet Müdürlüğümüzde çalışan polis eşleri arasında birlik beraberliğin sağlanması, öğrenim gören çocuklarımıza verilen bursların devam etmesi ve burs sağlamak için etkinliklerin yapılması, dernek faaliyetlerimizin artırılarak çeşitli etkinlikler üretilmesi, üyelerimizin kaynaşması, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi gerektiğini, Şehit ve Gazi ailelerimizin yanlarında olacaklarını asla yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler. Yeni Yönetime başarı dileyerek hayırlı uğurlu olması dileklerini sundular.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak yeni yönetime başarılar diliyoruz.

BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ