ŞEHİT AHMET CAN Z KÜTÜPHANESİNE KİTAP YARDIMI

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanımız Sayın Asuman TİPİOĞLU, dernek başkan yardımcısı Esma YILDIRIM ve dernek üyemiz Hatice KODAL ile birlikte Körfez İmam Hatip Ortaokulunda Şehit Polis Memuru Ahmet CAN’ın isminin verildiği Z Kütüphanesine kitap yardımında bulunuldu. Şehidimiz Ahmet CAN’ın eşi Funda CAN ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin’ de katıldığı etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği yapıldı. Etkinliğin sonunda Körfez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ercan MENGÜNOĞLU Z kütüphanesine göstermiş oldukları desteklerinden dolayı  Asuman TİPİOĞLU ve şehidimizin eşi Funda CAN’ a hediye takdim etti. Asuman TİPİOĞLU “Şehit ailelerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz dedi.

Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi olarak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.